Sedinta foto Craciun la indrumarea Mosului

[Best_Wordpress_Gallery id="9" gal_title="Sedinta foto Craciun"]

 

 

Sedinta foto de Craciun

 

Sedinta foto de Craciun incepe de anul acesta, pentru ca sezonul nuntilor s-a incheiat, noi cei de la Studiopixelbox, Eugen si Marius, ne-am unit fortele si ne-am inarmat cu pensule, desene, creioane si am creat de la zero printre cele mai frumoase decoruri de Craciun. Ne-am adus aminte de copilarie si ne-am gandit ce ar dori micii spiridusi ai mosului sa vada in studioul nostru.

Asa ca am confectonat o sanie, am cumparat lambriu si ceara pentru a te duce cu gandul la o cabana veche de la munte. luminite, globuri, covoare din blanita si multe accesorii pentru a te duce cu gandul la o atmosfera din povesti. Sedinta foto de Craciun are loc in perioada 1 Noiembrie pana pe data de 1 Ianuarie. Asa ca inarmati-va cu voie buna si chef de joaca, cei mici dar si cei mari, pentru ca de acest Craciun o sa aveti parte de o sedinta foto de Craciun de neuitat. Va asteptam cu drag!

Ce primim la Sedinta foto de Craciun?

Sedinta foto de Craciun consta in 25-30 de fotografii editate profesional cu efecte specifice Craciunului. Fotografiile pentru Craciun sunt predate prin transfer online si au ca termen de livrare 5 zile lucratoare. Aceste fotografii sunt la rezolutie mare ce permit printarea lor pentru tablouri de mari dimensiuni.

Cat dureaza sedinta foto de Craciun si unde ?

Sedinta foto de Craciun dureaza intre 45min si o ora, in functie de cum sunt organizati copii de catre parinti. Locatia este in zona Chiajna si pentru mai multe detalii puteti sa ne contactati telefonic si stabilim ora, locatia si ziua in care sunteti disponibili pentr sedinta foto. Calitatea ne recomanda si vrem sa va oferim de sarbatori cele mai frumoase amintiri foto, intr-o locati de poveste. Nu ezitati sa ne contactati!